Taksia e bamirësisë lufton varfërinë në Hungari | FOKUS | DW | 21.10.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Taksia e bamirësisë lufton varfërinë në Hungari

Organizata pe ndihmës mbledh donacione në kryeqytetin hungarez Budapest dhe i dërgon ato në fshatrat më të varfëra të vendit. Pandemia e ka vështirsuar situatën edhe më shumë në zonat më të varfëra të Hungarisë.

Shiko videon 03:19