Tërmeti i 26 Nëntorit: Cilsia e ndërtimeve në Shqipëri | FOKUS | DW | 02.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Tërmeti i 26 Nëntorit: Cilsia e ndërtimeve në Shqipëri

Cilësi e ulët e ndërtimit, ndërhyrje në strukturë për shfrytëzimin e kateve të para për kafené dhe restorante, ndërtime amatoreske, janë disa nga shkaqet pse u dëmtuan dhe u rrënuan disa pallate nga tërmeti.

Shiko videon 03:15