Të rizbulosh historinë - Antikiteti absurd i Shkupit | Të gjitha përmbajtjet | DW | 29.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Të rizbulosh historinë - Antikiteti absurd i Shkupit

Kur të dielën (30.09) qytetarët e Maqedonisë të votojnë për emrin e ardhshëm të vendit, bëhet fjalë edhe për identitetin, mitet dhe historinë. Një udhëtim fotografik!