Të përdhunuara dhe fajtore - I vret për herë të dytë shoqëria kosovare viktimat e dhunës seksuale? | FOKUS | DW | 13.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Të përdhunuara dhe fajtore - I vret për herë të dytë shoqëria kosovare viktimat e dhunës seksuale?

Shiko videon 03:46