1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Të drejtat e njeriut

Sipas disa njoftimeve Agjencia kufitare e BE-sё Frontex, duhet tё ketё mbylllur sytё ndaj shkeljes sё tё drejtave tё njeriut.

Media gjermane Bayerische Rundfunk dhe gazeta britanike "Guardian" u referohen informacioneve tё brendshme tё Frontex-it, ku thuhet se punonjёsit e kufirit nga Hungaria, Bullgaria apo Greqia i godasin refugjatёt dhe migrantёt, i ndjekin ata me qen nёpёr pyje pёr t'i kthyer ilegalisht nё kufirin qё sapo kanё kaluar.

Artikuj të tjerë