Strategjia per Integrimin në Kosovë të romëve, ashkalinjve dhe egjiptasve per vitin 2009-2015 | Romët dhe Sintët | DW | 12.08.2010
 1. Inhalt
 2. Navigation
 3. Weitere Inhalte
 4. Metanavigation
 5. Suche
 6. Choose from 30 Languages
Reklamë

Romët dhe Sintët

Strategjia per Integrimin në Kosovë të romëve, ashkalinjve dhe egjiptasve per vitin 2009-2015

Projekte per te zbutur gjendjen aktuale te ketyre komuniteteve

Isak Skenderi dhe e shoqja Alisa Skenderi flasin për gjendjen e romëve në Kosovë

Isak Skenderi dhe e shoqja Alisa Skenderi flasin për gjendjen e romëve në Kosovë

Pjesetaret e komuniteteve rom, ashkalinj dhe egjiptas ne Kosove perballen me veshtiresi te ndryshme, si p.sh. edukimi, problemi i banimit, qasja ne sherbimet publike si dhe punesimi. Per te zbutur gjendjen aktuale te ketyre komuniteteve, Qeveria e Kosoves ne bashkepunim me Organizaten per Siguri dhe Bashkepunim si dhe Fondacionin Kosovar per Shoqeri te Hapur, tashme ka hartuar Strategjine per Integrimin Romeve, Ashkalinjve dhe Egjiptasve per vitin 2009-2015.

Për më tepër dëgjo materialin në audio!

Autor: Ajete Beqiraj
Redaktor: Pandeli Pani

Audio dhe video për temën

 • Data 12.08.2010
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink https://p.dw.com/p/MSjj
 • Data 12.08.2010
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink https://p.dw.com/p/MSjj