Skandal me ilaçin Depakin në Francë | Ballina | DW | 03.08.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Skandal me ilaçin Depakin në Francë

Mijëra nëna shtatzëna në Francë nuk u është dhënë informacion i plotë për pasojat e një ilaçi që jepet kundër epilepsisë dhe bipolaritetit, Depakin. Vetëm pas ardhjes në jetë të fëmijëve handikapatë -u rrit vëmendja ndaj këtij medikamenti - me pasojë një ndër skandalet më të mëdha farmaceutike në Francë.

Shiko videon 04:44