Si e përballojnë kafshët dimrin? | Të gjitha përmbajtjet | DW | 06.01.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Si e përballojnë kafshët dimrin?

Dimri tashmë ka mbërthyer me të ftohtin e tij. Njerëzit vishen trashë dhe kalojnë më shumë kohë brenda në shtëpi se sa jashtë. Por ç’bëjnë kafshët në dimër?