Shumë letonezë nuk kanë mirëkuptim për Greqinë dhe grekët | Të gjitha përmbajtjet | DW | 17.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Shumë letonezë nuk kanë mirëkuptim për Greqinë dhe grekët

Shumë letonezë nuk kanë mirëkuptim për Greqinë dhe grekët

Shiko videon 04:55
Now live
04:55 minuta