Shqipëria jo vetëm vend origjine për migracionin, por edhe vend pritës i azilkërkuesve | Ballina | DW | 13.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Shqipëria jo vetëm vend origjine për migracionin, por edhe vend pritës i azilkërkuesve

Sipas Drejtorisë së Azilit dhe refugjatëve në Shqipëri ka deri tani vetëm 164 vetë të regjistruar si azilkërkues. Këta janë refugjatë, që kanë mbëritur në Shqipëri si vend tranziti për të vazhduar rrugën drejt vendeve të BE-së. Për DW flet drejtorja e kësaj drejtorie, Alma Mele.

Shiko videon 01:44