Shqipëri: ″Si u pushkatua ai që nuk e pranoi fajin?″ | FOKUS | DW | 14.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Shqipëri: "Si u pushkatua ai që nuk e pranoi fajin?"

Historia e familjes së Sofokli Kuqeshit dhe të babait të tij si i përndjekur politik në kohën e komunizmit.

Shiko videon 06:56