Shqipëri: Mosmenaxhimi si duhet i mbetjeve rrezikon shëndetin e banorëve | Ballina | DW | 09.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Shqipëri: Mosmenaxhimi si duhet i mbetjeve rrezikon shëndetin e banorëve

Imazhe shokuese nga Lushnja: banorët pranë vendgrumbullimit të mbetjeve po ndezin këmbanat e alarmit. Djegia e plehërave dhe grumbullimi pa sistem i tyre po rrezikon shëndetin e banorëve në vendbanimet përrreth.

Shiko videon 02:28