1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Shqipëri Greqi

Fillon zbatimi i marrëveshjes Shqipëri-FRONTEX. 50 oficerë të FRONTEX-it vendosen në kufirin e gjelbër Shqipëri-Greqi.

Ekipe të përbashkëta me oficerë të policisë kufitare nga 11 vende të BE, mes të cilëve edhe nga Gjermania dhe oficerë të policisë kufitare të Shqipërisë do të kontrollojnë kufirin për të parandaluar kalimet e pa autorizuara, emigracionin e paligjshëm dhe krimin ndërkufitar.