Shqipëri: Brezi i fundit i artizanëve!? | Ballina | DW | 02.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Shqipëri: Brezi i fundit i artizanëve!?

Zejtarët janë pulsi i Pazarit të Vjetër në Krujë. Me produktet e tyre ata mbajnë të gjallë traditën e vjetër dhe ofrojnë një atraksion turisitik. Por tradita e artizanëve duket se po shkon drejt shuarjes, pasi mungojnë artizanët e rinj.

Shiko videon 03:17