1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Shfaqja e çakallit në ishujt kroatë

14 Shtator 2022

Ishujt Kornati në Kroaci janë unikë dhe trashëgimi e kulturës botërore - por sistemi ekologjik i ishujve është i rrezikuar nga çakejtë

https://p.dw.com/p/4GozN