Sa punëtorë i duhen Gjermanisë në shëndetësi? Cilat profesione mund të vijnë nga Kosova dhe Shqipëria? Problemet me viza... | FOKUS | DW | 06.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Sa punëtorë i duhen Gjermanisë në shëndetësi? Cilat profesione mund të vijnë nga Kosova dhe Shqipëria? Problemet me viza...

Shiko videon 09:23
Now live
09:23 minuta