Radio D Pjesa II | Radio D | DW | 22.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D

Radio D Pjesa II

Detyra të reja për reporterët: në mësimet 27 deri 52 Paula dhe Filipi gjenden kudo në Gjermani. Ata investigojnë ndër të tjera sulmet me lazer në Jena dhe ecin në gjurmët e Murit të Berlinit.

Paula dhe Filipi nga Radio D

WWW Linke