Radio D Pjesa I | Radio D | DW | 22.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D

Radio D Pjesa I

Në mësimet 1 deri 26, Paula dhe Filipi vizitojnë Kështjellën Nojshvanshtajn (Neuschwanstein) dhe takojnë mbretin Ludvig. Nga Hamburgu ata informojnë për një peshkaqen në port, ndërsa në Karnavale ata njihen me shtriga.

Paula dhe Filipi nga Radio D

WWW Linke