Radio D | Mësoj gjermanisht | Podcasting & Feeds | DW | 16.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Podcasting & Feeds

Radio D | Mësoj gjermanisht

Paula dhe Filipi mbledhin materiale për raste misterioze. Ndiqi redaktorët e Radio D në gjithë Gjermaninë dhe mësoni në këtë mënyrë gjermanishten! Ky kurs stërvit në mënyrë të veçantë të kuptuarit në dëgjim.

Mësoni gjermanisht me Paulën dhe Filipin

Mësoni gjermanisht me Paulën dhe Filipin

Shfrytëzojini ofertat tona në audio për orën e mësimit ose në udhëtim, për të mësuar si autodidakt. Abonohuni këtu tek të gjitha pjesët e Radio D!

DW.COM

WWW Linke