Qendra Gjermane e Informimit për Migrim, Aftësim Profesional dhe Karrierë (DIMAK) | Ballina | DW | 30.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Qendra Gjermane e Informimit për Migrim, Aftësim Profesional dhe Karrierë (DIMAK)

Intervistë me Edmond Gashin koordinator në DIMAK, rreth kushteve për migrim legal dhe mundësive për arsim dhe aftësim profesional në Gjermani dhe për praktika në Kosovë.

Shiko videon 13:44