PYETESORI: Punëtori i ndërtimit Jochen Wörz | PORTA GJERMANE | DW | 26.04.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

PORTA GJERMANE

PYETESORI: Punëtori i ndërtimit Jochen Wörz

default

Emri: Jochen Wörz

Mosha: 43 vjeç

Vendlindja: Wiesensteig

Gjendja civile: i ndarë, një djalë

Profesioni: Punëtor për ndërtim rrugësh

Shkolla/Kualifikimi: Shkollë e mesme me drejtim profesional

Si e nis ditën? kafe dhe cigare

Çfarë është tipike gjermane? burokraci, cilësi

Çfarë është tipike për mua? Jeto sot, nuk e di se çfarë vjen nesër!

Ana ime më pozitive është: sinqeriteti, ndershmëria

Dobësia ime më e madhe është: Përpikmëria

Çfarë preferoj të bëj në kohën e lirë? Të organizoj kohën me djalin tim Julianin

Cila është gjella ime e preferuar? Thjerrëza me specle (Mish derri të thatë, gjethe lari dhe rrënjë karafili)

A na e tregoni recetën? Po

Çfarë muzike dëgjoj? Pink Floyd, Rolling Stones, Rock

Për çfarë kam më së shumti kohë? Për Julianin

Kur mendoj për të ardhmen, atëherë…? Dëshiroj një dashuri të re

Motoja e jetës sime është…? Pavarësisht se çfarë vështirësish ke, mos u dorëzo.