Petari, Efterpi dhe Lorini, fillojnë udhëtimin për #DW_ BalkanBooster në Shqipëri në fshatin e Pustecit | FOKUS | DW | 14.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Petari, Efterpi dhe Lorini, fillojnë udhëtimin për #DW_ BalkanBooster në Shqipëri në fshatin e Pustecit

Edhe pse me një detyrë tjetër, ata vendosën fillimisht që të gjejnë përbindëshin e Liqenit të Prespës.

Shiko videon 01:52