Për shkak të mungesës së perspektivës në Kosovë të rinjtë marrin rrugën e migrimit | Ballina | DW | 21.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Për shkak të mungesës së perspektivës në Kosovë të rinjtë marrin rrugën e migrimit

Për shkak të pamundësisë që të gjejnë punë në Kosovë, shumë të rinj kosovarë po përpiqen të sigurojnë kontrata pune në Gjermani. Ata mendojnë se në Gjermani do të kenë perspektivë për vete dhe fëmijët.

Shiko videon 04:54
Now live
04:54 minuta