Optimizëm në Ditën e Europës! | Evropa | DW | 09.05.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Evropa

Optimizëm në Ditën e Europës!

Në kohën kur BE po përballet me një krizë të brendshme, në Shqipëri shihet ende si sfidë anëtarësimi i vendit në BE. Ekspertë dhe të rinj aktivë në çështjet e BE-së, kanë pritshmëri pozitive më 9 Maj, Ditën e Europës.

Shiko videon 02:02