Njihuni me Gjermaninë përmes DW-DailyDrone: Porti i Kielit i filmuar nga ajri | Ballina | DW | 29.09.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Njihuni me Gjermaninë përmes DW-DailyDrone: Porti i Kielit i filmuar nga ajri

Porti i Kielit bën pjesë në portet me gamën më të gjerë dhe me rendimentin më të lartë në hapësirën e detit Baltik. Pozita gjeografike, thellësia e përshtatshme për anijet e mëdha dhe lidhja direkte me rrejtin hekurudhor dhe atë të autostradave e bëjnë këtë port mjaft të frekuentueshëm si për transportin e mallrave ashtu edhe për pasagjerët.

Shiko videon 01:02