Një natë që ndryshoi Parisin dhe botën | Të gjitha përmbajtjet | DW | 14.11.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Një natë që ndryshoi Parisin dhe botën

Ende shumë hollësi nuk janë të qarta. Por është e qartë, se mbi 100 vetë u bënë viktimë e terrorit më 13 nëntor në kryeqytetin francez. Imazhe të një nate që mund të ndryshojë Parisin dhe botën.