Një fshat në emigracion - Mundi dhe djersa e derdhur në Greqi kthehet në Shqipëri | Ballkani | DW | 03.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Një fshat në emigracion - Mundi dhe djersa e derdhur në Greqi kthehet në Shqipëri

Shiko videon 02:31