Nga A deri tek Zh-ja: Si e mësojnë fëmijët shkrimin në vende të ndryshme të botës? | Të gjitha përmbajtjet | DW | 24.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Nga A deri tek Zh-ja: Si e mësojnë fëmijët shkrimin në vende të ndryshme të botës?

Ta njohësh gjuhën amtare dhe ta shkruash atë janë dy gjëra të ndryshme. Në vende të ndryshme vlejnë rregulla të ndryshme për gjuhën e shkruar dhe shpesh ajo është një sfidë e vërtetë për fillestarët.