Nelson Mandela - Zëri i lirisë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 06.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Nelson Mandela - Zëri i lirisë

Nelson Mandela, gjyshi i Afrikës së Jugut dhe ikona e luftës kundër aparteidit ndërroi jetë. Një nga të burogsurit politikë më të njohur të brezit të tij, që më pas u bë presidenti i parë me ngjyrë i Afrikës së Jugut.