Natyra e vitit 2015 | Të gjitha përmbajtjet | DW | 25.01.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Natyra e vitit 2015

Çdo vit organizata të ndryshme zgjedhin kafshë dhe bimë, që kanë nevojë për mbrojtje të veçantë. Tani po bëhen të njohura ato për "Natyrën 2015". Ju prezantojmë mbajtësit më të rinj të çmimeve.