Nëpër Europë - Romët surprizojnë me pjesë teatrale | Ballina | DW | 02.11.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Nëpër Europë - Romët surprizojnë me pjesë teatrale

Një projekt inovativ për teatrin rrëfen historinë e romëve në përpjekjet për një jetë më të mirë dhe të sigurtë. Ansambli multikulturor ka mbledhur për teatrin histori reale nga Ballkani.

Shiko videon 01:39