Në Greqi përfundon edhe udhëtimi i treshes për #DW_BalkanBooster | FOKUS | DW | 18.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Në Greqi përfundon edhe udhëtimi i treshes për #DW_BalkanBooster

Ndiqni përmbledhjen e javës gjatë raportimit të Petrit, Efterpit dhe Lorinit, në tre shtete të ndryshme, por nga i njejti liqen.

Shiko videon 02:19