„Në Gjermani guxoj të them që jam rom“ | FOKUS | DW | 09.04.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

„Në Gjermani guxoj të them që jam rom“

Më mirë migrant në Gjermani se sa rom në Bullgari: Para tri vjetësh Rusin Kotsev u largua nga atdheu i tij dhe u vendos në Koblenc, ku jep mësim në dy shkolla.

Shiko videon 04:33