Në gjendje për të përditshmen | Lernangebote für das Niveau B1 | DW | 03.05.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Lernangebote für das Niveau B1

Në gjendje për të përditshmen

Ju kuptoni të gjitha gjërat e rëndësishme, kur përdoret gjuha standarde dhe jeni në gjendje të shpreheni kuptueshëm për përvojat dhe interesat tuaja. Me ofertat tona të nivelit B1 të Kuadrit Evropian të Referencës për Gjuhët mund të thelloni njohuritë e gjermanishtes me anë të temave të përditshme.