Mungesë perspektive për të rinjtë kosovarë | Ballina | DW | 01.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Mungesë perspektive për të rinjtë kosovarë

30 mijë të diplomuar dalin çdo vit në Kosovë, ndërsa numri i vendeve të reja të punës është shumë më i vogël. Shkalla e lartë e papunësisë dhe mungesa e perspektivës, i shtyjnë të rinjtë kosovarë t'i drejtojnë sytë nga Evropa.

Shiko videon 05:08