Muhamet Idrizi: Sfidat për mësimdhënien në shqip në Baden-Vyrttemberg | Ballkani | DW | 14.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Muhamet Idrizi: Sfidat për mësimdhënien në shqip në Baden-Vyrttemberg

Mësimdhënia në gjuhën shqipe në landin e Baden-Vyrttembergut përballet me probleme të shumta. Kualifikimi i mësuesve, financimi i tyre dhe njohja zyrtarisht e orëve të mësimit janë disa prej tyre. Mësimdhënësi Muhamet Idrizi, që ka hartuar një studim të posaçëm për këtë fenomen, foli me DW.

Shiko videon 03:00