Mister dhe tmerr - “Shtëpia e Gjetheve“ | Të gjitha përmbajtjet | DW | 25.08.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Mister dhe tmerr - “Shtëpia e Gjetheve“

"Shtëpia e Gjetheve" ishte baza e Sigurimit të Shtetit për të kryer operacionet e përgjimit në Tiranë. Kjo shtëpi sekret me një emër me tingëllim poetik fshihte brenda shumë vuajtje e tortura të kryera gjatë diktaturës.