Mission Europe – Melodi për celularin | Mission Europe | DW | 14.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Europe

Mission Europe – Melodi për celularin

Merreni Mission Europe në celularin tuaj dhe shkarkoni këtu meloditë falas për celularin!

Mission Europe për celularin tënd

Mission Europe për celularin tënd

Dhe ja si veprohet: zgjidheni melodinë zile dhe klikojeni me butonin e majtë të mausit të kompjuterit. Hapet një dritare me lidhjen e shkarkimit. Klikojeni atë dhe memorizojeni skedën zanore MP3 në kompjuterin tuaj. Tani mund ta përcillni melodinë zile nëpërmjet një kablli në celularin tuaj. Kini kujdes: këto melodi për celularë funksionojnë vetëm në celularët që e pranojnë formatin audio MP3.

Audio dhe video për temën