Mission Berlin 20 – Nga koha në kohë | Mission Berlin - Episoden | DW | 06.11.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 20 – Nga koha në kohë

Ana nuk i është afruar ende zgjidhjes së enigmës. Cilën ndodhi synon të pengojë RATAVA? Pas kthimit në kohën e tashme, Anës i duhet të udhëtojë në vitin 1989. Po sa të rrezikshme janë kapërcimet në kohë?

Përpara se Ana të kthehet në kohën e tashme, ndodh ndarja e saj pasionante nga Pauli. Asaj i mbeten vetëm 35 minuta për ta plotësuar misionin, dhe Ana dhe lojtari vazhdojnë të vrasin mendjen se cila është ngjarja historike që kërkon të pengojë RATAVA. Papritur, ata ndërgjegjësohen se terroristëve nuk u intereson ndërtimi, por shembja e Murit të Berlinit. Lojtari vendos që Ana të niset menjëherë në vitin 1989, për ta përjetuar me të tjerët shembjen e Murit.

DW.COM

Audio dhe video për temën