Mission Berlin 19 – Dashuri në Luftën e Ftohtë | Mission Berlin - Episoden | DW | 06.11.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 19 – Dashuri në Luftën e Ftohtë

Kanë mbetur vetëm 40 minuta: Ana dhe Pauli i shpëtojnë Gruas me të Kuqe e përfundojnë në Berlinin Perëndimor. Pauli e ndërlikon më situatën, pasi i bën një deklaratë dashurie Anës. Është kjo deklaratë shans apo pengesë?

Anës i duhet të vejë në Berlinin Lindor, për ta kryer misionin e saj. Por ajo ka ngecur në Perëndim. Ka edhe një problem tjetër: në këtë situatë të vështirë, Pauli i deklaron Anës dashurinë. Ai dëshiron që ajo të heqë dorë nga misioni i saj. Por lojtari kërkon ta kthejë Anën pas në kohën e tashme, për të thurur një plan të ri. A do të mjaftojnë 35 minutat që kanë mbetur, për të gjetur një zgjidhje?

DW.COM

Audio dhe video për temën