Mission Berlin 17 – Ndërtim barrikadash | Mission Berlin - Episoden | DW | 06.11.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 17 – Ndërtim barrikadash

Edhe 50 minuta akoma: lojtari vendos t'i hyjë rrezikut dhe t'i besojë arkëtares. Radioja flet për barrikadat e ushtarëve të Gjermanisë Lindore. A është kjo ngjarja, që i intereson RATAVA-s?

Ana nuk e ka kuptuar akoma se arkëtarja është Hajdrun Draj. Lojtari e këshillon Anën që t'i besojë gruas së gatshme për ndihmë, edhe nëse i vëllai Paul është skeptik. Megjithatë, ai më në fund bie dakord që ta ndihmojë Anën për t'u shpëtuar motoçiklistëve. Më vonë, Ana, Pauli dhe Hajdruni shikojnë se si ndërton gardhe me tela me gjemba ushtria e Gjermanisë Lindore. Lojtari i shpjegon Anës se ky është fillimi i ndërtimit të Murit të Berlinit. Anës i mbeten vetëm 45 minuta për ta shpëtuar Gjermaninë.

DW.COM

Audio dhe video për temën