Mission Berlin 16 –Të njohur të vjetër | Mission Berlin - Episoden | DW | 06.11.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 16 –Të njohur të vjetër

Edhe në vitin 1961 Anën e ndjekin pas motoçiklistët e armatosur. Në këtë situatë të rrezikshme atë e ndihmon një grua e panjohur. Por pse e bën ajo këtë? A mund t'i besojë Ana asaj?

Motoçiklistët i janë qepur pas Anës. Ajo fshihet në dyqanin e ushqimeve. Kur menaxheri i dyqanit i thotë se dyqani po mbyllet, gruaja e punësuar te ai i thotë se Ana është shoqja e saj. Arkëtarja e merr me vete në shtëpinë e saj Anën dhe e prezanton atje si një shoqe të vjetër të shkollës. Ana është e pasigurt për kuptimin që ka kjo, por lojtari i thotë se ajo duhet t'i besojë gruas. Në shtëpinë e arkëtares, Ana njihet me vëllanë e saj, Paul Vinklerin.

DW.COM

Audio dhe video për temën