Mission Berlin 15 – Udhëtimi në kohë | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 15 – Udhëtimi në kohë

Në Berlinin e ndarë Anës i duhet të kalojë nga Lindja në Perëndim. Por kjo nuk mjafton. Në vetëm 55 minuta ajo duhet të zbulojë se cilën ngjarje kërkon të shuajë RATAVA: ndërtimin apo shembjen e Murit të Berlinit?

Pasi ka mbërritur në vitin 1961, Ana përpiqet të gjejë Kantstraße. Kjo nuk është e mundur, sepse qeveria e RDGJ ka nisur ndërtimin e Murit të Berlinit dhe Ana ndodhet në pjesën lindore të qytetit. Por Kantstraße ndodhet në Berlinin Perëndimor. Pas përditësimit të rezultateve, lojtari dhe Ana zbulojnë se ka dy ngjarje historike, të cilat mund të jenë objekt i sulmit të RATAVA-s: ndërtimi ose shembja e Murit të Berlinit. Anës dhe lojtarit i mbeten vetëm 55 minuta kohë, për ta gjetur këtë.

DW.COM

Audio dhe video për temën