Mission Berlin 14 – Në të kaluarën për të ardhmen | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 14 – Në të kaluarën për të ardhmen

Ana zbulon makinën që udhëton në kohë dhe mëson se terroristët duan të shuajnë një ngjarje historike. Po cilën? Lojtari e dërgon Anën në vitin 1961. Asaj i mbeten vetëm 60 minuta. A mund t'i besojë ajo pastorit?

Pastori është në gjendje të shpjegojë kuptimin e fjalisë "In der Teilung liegt die Lösung" dhe ai e di sa e rrezikshme është RATAVA. Lojtari mendon se Ana duhet të bëjë një udhëtim pas në kohë, në vitin 1961, për ta zgjidhur enigmën. Pastori i thotë se me parullën "Die Liebe versetzt Berge", ajo mund të kthehet sërish në të tashmen. Ana nis udhëtimin në të kaluarën, për në datën 13 gusht 1961. Asaj i mbeten vetëm 60 minuta për ta plotësuar misionin e saj. A do të mjaftojë kjo kohë?

DW.COM

Audio dhe video për temën