Mission Berlin 13 – Ndihmë hyjnore | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 13 – Ndihmë hyjnore

Kisha duket vendi i përshtatshëm për të mbledhur informacione. Pastori ia shpjegon melodinë Anës dhe i njofton se ajo është çelësi i një makine që udhëton në kohë. Por për çfarë makine e ka fjalën ai?

Pas rifillimit të lojës, Ana dhe Gruaja me të Kuqe luftojnë me njëra-tjetrën. Kur shfaqet pastori, Gruaja me të Kuqe ia mbath. Pastori i shpjegon Anës, se komisar Oguri vetëm është plagosur dhe është shtruar në spital. Ai e luan edhe një herë melodinë dhe i shpjegon asaj se vargu i notave D A C H F E G është çelësi i një makine që udhëton në kohë. Ky triumf i dhuron Anës dhe lojtarit një shpërblim kohor prej 10 minutash. Po a do të mjaftojë kjo kohë?

DW.COM

Audio dhe video për temën