Mission Berlin 12 – Muzikë kishe | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 12 – Muzikë kishe

Anës i mbeten 65 minuta. Në kishë ajo zbulon se kutia muzikore me kurdisje është një pjesë e shkëputur nga organoja e kishës. Gruaja me të Kuqe shfaqet befas dhe i kërkon Anës një çelës. Po për cilin çelës është fjala?

Organoja e kishës luan të njëjtën melodi si kutia muzikore. Kur afrohet, Ana dëgjon se si shërbyesi i kishës i shpjegon një vizitori se organoja ishte restauruar, por se asaj i mungon një pjesë, që kur u ndërtuar Muri i Berlinit. Ana e kupton se kutia muzikore është elementi që i mungon organos, ndaj e fut kutinë në instrument. Kur organoja fillon të luajë, ngrihet një kapanxhë dhe ajo ndo-dhet përballë me Gruan me të Kuqe. Ana humbet një jetë tjetër dhe i mbeten ende vetëm 60 minuta kohë.

DW.COM

Audio dhe video për temën