Mission Berlin 11 – Fast Food | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 11 – Fast Food

Ana i flet duke ngrënë Paulit për fjalinë e mistershme "In der Teilung liegt die Lösung. Folge der Musik!". Pauli e kupton rrezikun dhe e dërgon Anën te pastor Kavalieri. Po a është kjo gjurma që kërkohet?

Pauli e ka riparuar kutinë muzikore me kurdisje, por kutia nuk e luan deri në fund melodinë: një pjesë mungon. Ana i tregon Paulit për mesazhin misterioz "In der Teilung liegt die Lösung. Folge der Musik!" Pauli ia jep asaj kutinë muzikore dhe e dërgon Anën te pastori Markus Kavalier në Kishën Getsemane (Gethsemane- Kirche). Ana mëson nga lojtari, se kisha ka qenë një vend takimi për kundërshtarët e qeverisë së RDGJ.

DW.COM

Audio dhe video për temën