Mission Berlin 10 – Në rrugë pa krye | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 10 – Në rrugë pa krye

Lojtari zbulon se 13 gushti 1961 është data e ndërtimit të Murit të Berlinit, kurse 9 nëntori 1989 është data kur Muri ra. Misioni është i lidhur ngushtë me këto dy data. Po çfarë mund të bëjë Ana?

Pauli dhe Ana i ikin Gruas me të Kuqe dhe futen në Supermarketin KaDeWe, ku Ana memorizon rezultatin e deriatëhershëm të lojës dhe përmbledh rezultatet. Lojtari i shpjegon Anës, që 13 gushti 1961 dhe 9 nëntori 1989 janë data e ngritjes dhe të shembjes së Murit të Berlinit. Ana kupton se zgjidhja e të gjithë misionit ka të bëjë me ndarjen e Berlinit.

DW.COM

Audio dhe video për temën