Mission Berlin 09 – Sinjale që mungojnë | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 09 – Sinjale që mungojnë

Ana ikën me vrap nga teatri, por Gruaja me të Kuqe e ndjek deri në dyqanin e Paulit. Në sajë të ndihmës së Hajdrunit Ana arrin të shpëtojë. Ajo njeh tani një pjesë të enigmës, po si mund t'i dëshifrojë pjesët e tjera?

Komisar Oguri e ka paralajmëruar Anën për rrezikun që paraqesin terroristët e historisë të RATAVA-s. E kthyer në dyqanin e orëve, Paul Vinkleri i tregon asaj kutinë muzikore, të cilën e ka riparuar. Ajo luan melodinë "Nostalgie" të Fridrih August Dahfeg-ut. "Unsere Melodie, Anna", thotë Pauli, por Ana nuk kupton gjë. Papritur shfaqet Gruaja me të Kuqe, që jap zjarr. Hajdrun Draj shfaqet gjithashtu dhe i ndihmon Paulin dhe Anën të largohen me shpejtësi. Ana ka fiksuar tani dy data: 13 gusht 1961 dhe 9 nëntor. Por për cilin vit bëhet fjalë?

DW.COM

Audio dhe video për temën