Mission Berlin 06 – Gruaja me të Kuqe | Mission Berlin - Episoden | DW | 11.08.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 06 – Gruaja me të Kuqe

Ana përplaset me një grua, e cila i thotë se ka qenë mikeshë me të në vitin 1961. Veç kësaj, Anën e habit lajmi se atë po e ndjek hap pas hapi një grua me të kuqe.

Fytyra të panjohura i shfaqen Anës në çdo qoshe. Këtë herë është një grua, me emrin Hajdrun Draj, e cila thotë se ka qenë mikeshë e Anës në vitin 1961. Edhe ajo dëshiron ta ndihmojë Anën në misionin e saj të veçantë dhe e paralajmëron për një grua me të kuqe, e cila i është qepur pas Anës. Po ku i di të gjitha këto Hajdrun Draj?

DW.COM

Audio dhe video për temën